“Van alles of niets mindset naar een fijne relatie met voeding”

Mijn naam is Malou Geelen, geboren in 1997 en samen met Wesley woon ik in Someren. Ik ben sportief, sta graag in de keuken maar ben ook altijd in voor een feestje, etentje, avondje borrelen en… chocolade ;-). Ik heb verschillende studies afgerond op het gebied van voeding, beweging, mindset en gedragsverandering. Nu is mijn missie om vrouwen te helpen naar meer balans in voeding en energiek in het leven te staan.

Waar het allemaal begon…

Toen ik mijn opleiding had afgerond was mijn relatie met voeding verre van gezond. Door de week was ik strikt voor mezelf. Ik kon geen middenweg vinden dus het was alles of niets. In het weekend ging ik dan dus vaak helemaal los. Dit vond ik zo frustrerend! Door mijn studie wist ik wat ‘gezond’ eten was en hoe belangrijk dit was voor je lichaam, toch lukte me het niet om hier een fijne balans in te vinden. Het gevolg daarvan was dat ik elke maandag weer ‘opnieuw’ kon beginnen of ik ging het proberen te compenseren door extra te bewegen. Tot ik me ging verdiepen in mindset en gedragsverandering. Je kunt nog wel zo goed weten wat gezond eten is en wat niet, maar het creëren van een leefstijl die goed voelt en waar je energie van krijgt zit ‘m in je mindset! Ik heb hier later dan ook verschillende specialisaties in afgerond. Er ging een wereld voor me open! Ik heb geleerd waar het mis ging en hoe het anders kan. Dat je gewoon kunt genieten van een hapje, drankje en leuke gelegenheden zonder schuldgevoel. Dit doe ik dan ook volop!  

Ik gun dit anderen ook!

Ik wil anderen helpen om ook deze balans te vinden. Leren hoe je kunt genieten van voeding zonder schuldgevoel. Hoe je op een makkelijke manier goed voor jezelf kunt zorgen op zowel fysiek als mentaal vlak. Vanuit hier is het Get Fit Minded programma ontstaan. Een unieke methode waarmee ik vrouwen help om dit te bereiken!