Grip op je snackgedrag Challenge

Afsluiting

Tijdens deze challenge heb je al een klein gedeelte geleerd over hoe jij een gezonde leefstijl kunt creëren die bij jou past. Ik ben er dan ook van overtuigd dat wanneer je hiermee echt aan de slag gaat, je tot mooie resultaten kunt komen. Maar ben jij klaar voor echte verandering? Wil jij meer? Ben jij klaar om jouw leefstijl op alle vlakken te optimaliseren? Om een definitieve omslag te maken naar een bewuste, energieke en gezonde leefstijl? Laten we daar dan eens samen over in gesprek gaan, gratis en vrijblijvend! Want soms is het gewoon fijn als er iemand met je meekijkt. Een stok achter de deur. Iemand die jou de goede weg op wijst. We bekijken samen waar jij tegenaan loopt, hoe we dit kunnen oplossen en welke mogelijkheden er zijn. Natuurlijk geef ik je ook alvast wat bruikbare, persoonlijke tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Een aantal vrouwen gingen je al voor:

”Ik ben Jolijn Verhees, 34 jaar en woonachtig in Someren-Heide met mijn man en onze twee zoontjes (4 en 1).

Ik werk bijna 4 jaar bij Driessen in Helmond, als HR Consulent met een hele gezellige club collega’s. Ik ben een echte Bourgondiër en wijnliefhebber en ik word blij van vrienden en familie om me heen.

Voordat ik meedeed aan Get Fit Minded was ik iemand die het moeilijk vindt om nee te zeggen tegen lekker eten, die houdt van gezelligheid en dus ook een hapje en drankje op tafel. Tevens was ik in de avond vaak energieloos van de hele dag met alles en iedereen bezig zijn (druk gezinsleven) waarbij ik mezelf meestal op de laatste plek zette.

Als ik dan eindelijk tijd voor mezelf had, was er geen energie meer over en plofte ik vaak uitgeput op de bank.

Ik heb geleerd dat ik ook van andere dingen kan genieten en heb een betere relatie gekregen met eten. Gedurende de dag heb ik minder behoefte aan suikers, heb ik sowieso minder hongermomenten en maak ik betere keuzes.

Ik heb geleerd om mezelf op een gedeelde eerste plek te zetten met de rest van mijn gezin. Door beter aan mezelf te denken kan ik ook beter voor de mensen om mij heen zorgen, zonder dat ik daar meer energie mee kwijt ben.

Ik heb zin en energie om beter te sporten en ben ook rustiger als het gaat om dingen die ‘mis’ gaan met de kids (waar ik eerst regelmatig op ontploffen stond, denk ik nu vaker: ach, wat is het ergste dat kan gebeuren…)

Ik ben trots op mezelf als ik van anderen hoor ik dat weer meer mezelf ben en dat ze zien dat ik gelukkiger ben dan een aantal maanden geleden. Ook het gevoel dat ik weer wat meer van de wereld aan kan, maakt mij een blij mens. Ik ben nog steeds mezelf, dus die gezelligheid (ook op tafel) is er nog steeds, maar in andere mate. In de avond heb ik meer energie over waardoor ik ook gewoon een leuker mens ben en een fijnere moeder. Ik sport meer, ontspan meer en denk meer aan mezelf, zonder dat ik mijn gezin daarmee te kort doe.

Ik zou Get Fit Minded aanraden aan alle vrouwen die zich voelen zoals ik voorheen: alles op de rit, maar moeite om de ballen hoog te houden en daarbij jezelf op de laatste plaats zetten. Daardoor vaak ongezondere keuzes maken, te weinig sporten en in disbalans zijn. Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt. Ik vind de manier waarop we in het Get Fit Minded programma hebben gewerkt, heel fijn. Als je twijfelt, zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen!”

– JOLIJN

 

LEES HIER ALLE ERVARINGEN

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met de Grip op je snackgedrag Challenge. Wat heeft het je opgeleverd? Ik zou het super leuk vinden als je dit met mij wil delen via Whatsapp of e-mail.

malou@fit-minded.nl