Hét Energie Boost programma

Leer hoe je met simpele aanpassingen
de hele dag bruist van de energie!

Herken je dit?

Dan gaat deze cursus jou zeker helpen!

Want dat kan anders en dat is makkelijker dan je denkt!


In dit programma leer je eenvoudige basistechnieken die je dagelijks kunt toepassen. Deze gaan jou helpen om van elke dag een feestje te kunnen maken. Je voelt je vrolijk, energiek, kunt makkelijker relativeren en hebt ’s avonds nog zin en energie om dingen te ondernemen.

Neem afscheid van middagdipjes en snaaibuien
en word weer je vrolijke, stralende zelf!

Wat houdt dit programma in?

Het Energie Boost programma van Fit Minded zit heel praktisch in elkaar. Laat je eenvoudig, stap voor stap meenemen in de online academie.

 

Het programma bestaat uit 3 modules. Elke module bevat korte videolessen en handige e books. In elke module reik ik jou praktische tools aan waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Zo beschik jij na de training over jouw eigen persoonlijke ‘toolkit’ waarmee jij je dag meer ontspannen en energiek doorkomt!

Energie Boost: het programma

Het programma bestaat uit 3 modules

Module 1:

alles wat je aandacht geeft groeit

Misschien heb jij al van alles geprobeerd om gezonder te eten of om je leefstijl te veranderen. Waarom lukt het je steeds niet om dit vol te houden? In deze module leer jij hoe je voor eens en altijd ‘de knop’ kunt omzetten en jouw gewoontes blijvend kunt veranderen. Ook deel ik een gouden mindset tip om positiever te denken waardoor je een ‘magneetje’ wordt voor positiviteit!

Module 2:

een optimale ochtendroutine voor een energieke dag

Tijdens de start van je dag leg je de basis voor de rest van jouw dag. Dit is van grote invloed op hoe jij je voelt, je gemoedstoestand en de eetkeuzes die je maakt. In deze module leer je hoe je jouw ochtendroutine met kleine aanpassingen kunt optimaliseren. Dit geeft jouw energie op alle vlakken een flinke boost!

Module 3:

meer power door de juiste voeding

Wat is nou gezonde voeding? Je ziet misschien door de bomen het bos niet meer… Dat kan ik me goed voorstellen, er zijn zoveel verschillende meningen! In deze module neem ik je mee in een gebalanceerd voedingspatroon: lekkere en gezonde voeding maar ook blijven genieten van andere dingen. Ook geef ik je een inkijk in mijn voorraadkast en deel ik welke producten ik altijd in huis heb.

Het Energie Boost programma

Nu met een tijdelijke korting

t.w.v. €77 voor €47 

Wat krijg je

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je in de cursus steekt. Weet wanneer je iets wilt veranderen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor elke verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 3 modules heb je nog tijd nodig om de tools toe te blijven passen. Hoe meer je dit doet, hoe beter het resultaat!

Dit is een keuze die je zelf moet maken! Hoe lang loop jij nu al tegen jouw problemen aan? En wat is het je waard om hierin te investeren? Er is helaas geen simpel trucje die jou hier vanaf gaat helpen. Ik durf jou te garanderen dat je geen spijt zult krijgen van je deelname aan het Energie Boost programma van Fit Minded.

Je kunt direct na de aankoop van het programma starten! Je ontvangt je inloggegevens in je mailbox en je kunt ertegenaan 😉

Als je blijft twijfelen neem dan vooral even contact met mij op via info@fit-minded.nl. Je kunt ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ja, dat wil ik!