Goede beslissing om het e-book te downloaden!

Je hebt de eerste stap naar
een bewuste en energieke leefstijl al gezet!

Als leefstijldeskundige en coach neem ik je in mijn e-book mee naar 5 belangrijke inzichten hierover. Maar… omdat jij mijn e-book hebt gedownload heb ik speciaal voor jou een aanbod.

Lees snel verder! Dit is slechts een kwartier geldig.

Ken je dat? Je hebt trek in wat lekkers maar eigenlijk was je net zo gezond bezig. "Oké dan, één koekje kan geen kwaad..." En voor je het weet heb je die hele verpakking leeg. Oeps...

Het feit dat jij jezelf niet altijd in de hand hebt wanneer je wat lekkers eet is behoorlijk frustrerend. Je hebt jezelf al zó vaak voorgenomen om te stoppen met zoveel snacken tussendoor. Maar toch val je steeds weer terug in je oude snaaigewoontes. Het liefst wil jij daar voor eens en altijd vanaf zijn!

Grip op je snackgedrag Challenge

Leer hoe je met simpele aanpassingen
in jouw eetpatroon en mindset jouw snaaidrang verminderd en onder controle krijgt

T.w.v. €77,-
Omdat jij mijn e-book hebt gedownload kun jij hem nu krijgen voor €37
Let op, dit aanbod is slechts 15 minuten geldig

Herken jij jezelf in één of meerdere punten?

start dan met de grip op je snackgedrag challenge

Deze videocursus bevat 3 modules waarin je per module een masterclass van ongeveer 20 minuten krijgt te zien. Na het bekijken van de masterclass maak je de bijbehorende opdrachten en ga je aan de slag met de tips uit de masterclass. Deze opdrachten zorgen voor bewustwording en actie: je weet precies wat je kunt veranderen en hoe.

 

Na het doorlopen van alle modules heb je gezonde switches gemaakt in je eetpatroon én beheers je de vaardigheden waardoor je minder last hebt van snaaibehoefte gedurende de dag.

Hi, Ik ben Malou Geelen

Hi, ik ben Malou, leefstijldeskundige en coach. In mijn praktijk  zie ik keer op keer vrouwen die denken dat ze een gebrek aan discipline hebben. Heb jij dat ook vaak gedacht? Ik vind het zo jammer dat jij, door ‘mislukte afvalpogingen’ in het verleden het vertrouwen in jezelf bent verloren. Ik geloof er namelijk in dat een gemakkelijk gezond leven voor iedereen is weggelegd. Maar, daar heb je wél de juiste tools voor nodig. Wat ik vaak zie gebeuren is dat de boel radicaal omgegooid wordt: stoppen met snoepen, streng zijn voor jezelf, veel meer bewegen etc. Het gevolg hiervan op de lange termijn is dat je uitgeput raakt, (stiekeme) snaaibuien krijgt en daardoor de moed verliest. Je denkt “nu is het toch al verpest” en stopt met je gezonde voornemens.

 

Ik wil jou laten zien dat gezond leven heel leuk en gemakkelijk kan zijn, maar daar heb je wél de juiste tools voor nodig. 

Neem afscheid van constante trek en snaaibuien!

Aan het einde van de challenge...

Grip op je snackgedrag challenge

De cursus bestaat uit 3 modules

Module 1:

Een volwaardig eetpatroon

 • Hoe ziet een gezonde basis voor je eetpatroon eruit
 • Waarom is een gezond eetpatroon belangrijk om minder snaaidrang te hebben gedurende de dag
 • Wat heeft je lichaam dagelijks nodig aan voeding
 • Concrete stappen en opdrachten om jouw eigen gezonde basis te gaan creëren
Module 2:

Creëer helpende mindset

 • Welke mindset hebben we bijna allemaal maar werkt ons juist tegen als we gezonder willen leven
 • Hoe kun je jouw mindset switchen
 • Creëer meer vrijheid rondom voeding: eetkeuzes baseren op jouw gevoel
 • Concrete opdrachten om een fijne mindset te creëren
Module 3:

Portiegrootte onder controle

 • Hoe komt het dat je het nooit bij één koekje kunt houden?
 • Genieten met een fijne balans
 • Dit kun je doen om wél je portiegrootte onder controle te krijgen
 • Bonus: suiker en portiecontrole

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je in de cursus steekt. Weet wanneer je iets wilt veranderen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor elke verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 3 modules heb je nog tijd nodig om de tools toe te blijven passen. Hoe meer je dit doet, hoe beter het resultaat!

Dit is een keuze die je zelf moet maken. Hoe lang loop jij nu al tegen jouw problemen aan? En wat is het je waard om hierin te investeren? Er is helaas geen simpel trucje die jou hier vanaf gaat helpen. Deze challenge gaat jou echt helpen om tot verandering te komen als jij aan de slag gaat met alle tools die ik je daarin aanbied. 

Je kunt direct na de aankoop van het programma starten! Je ontvangt je inloggegevens in je mailbox en je kunt ertegenaan 😉

Als je blijft twijfelen neem dan vooral even contact met mij op via info@fit-minded.nl. Je kunt ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Grijp je kans!

Dit aanbod is écht tijdelijk en de timer loopt af. De challenge heeft een waarde van €77,-
Maar omdat jij mijn e-book hebt gedownload kun jij de challenge aanschaffen voor €37.