Geen dieet, maar een verandering van je leefstijl en gewoontes!

Get Fit Minded

In 3 maanden creëer jij een gemakkelijk gezond leven wat écht bij jou past met dit persoonlijke begeleidingstraject.

Geen dieet, maar een verandering van je leefstijl en gewoontes!

Get Fit Minded

In 3 maanden creëer jij een gemakkelijk gezond leven wat écht bij jou past met dit persoonlijke begeleidingstraject.

Let op! Wil jij dit keer blijvend resultaat?

Denk jij dat je te weinig discipline hebt? Dan heb je het mis!

Hi, ik ben Malou, leefstijldeskundige en coach. In mijn praktijk  zie ik keer op keer vrouwen die denken dat ze een gebrek aan discipline hebben. Heb jij dat ook vaak gedacht? Ik vind het zo jammer dat jij, door ‘mislukte afvalpogingen’ in het verleden het vertrouwen in jezelf bent verloren. Ik geloof er namelijk in dat een gemakkelijk gezond leven voor iedereen is weggelegd. Maar, daar heb je wél de juiste tools voor nodig. Wat ik vaak zie gebeuren is dat de boel radicaal omgegooid wordt: stoppen met snoepen, streng zijn voor jezelf, veel meer bewegen etc. Het gevolg hiervan op de lange termijn is dat je uitgeput raakt, (stiekeme) snaaibuien krijgt en daardoor de moed verliest. Je denkt “nu is het toch al verpest” en stopt met je gezonde voornemens. Dat kan anders en daarom heb ik het Get Fit Minded traject ontwikkeld waarbij ik inmiddels al heel veel vrouwen heb mogen helpen met het effectief veranderen van hun gewoontes en leefstijl. Met als doel: een gemakkelijk gezond leven wat bij je past en waarbij je zonder schuldgevoel nog steeds kunt genieten van wat lekkers!

Zou je dit graag willen?

Een haalbare manier van gezond leven wat niet voelt als ‘volhouden’

“De afgelopen 3 maanden zijn me, in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, heel makkelijk afgegaan.”

Voordat ik aan Get Fit Minded begon was ik moe, futloos, had ik geen energie en at ik erg ongezond. Ik kon de hele dag door wel eten. En… vooral ongezonde dingen. De afgelopen 3 maanden zijn me, in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, heel makkelijk afgegaan. Ik heb niet het idee gehad dat ik lijn, maar juist dat ik goed voor mezelf zorg waardoor ik onder andere ook afval. Ik heb erg veel energie. Ik plof ‘s avonds niet meer uitgeblust op de bank, maar ga nog wat doen in het huishouden, wandelen of neem even tijd voor mezelf. Aan het begin keek ik best wel tegen het programma op omdat ik bang was het niet vol te kunnen houden of dat ik niet meer vrolijk zou zijn als ik niets lekkers meer eet. Het tegendeel is waar en gelukkig kan ik nog steeds genieten van wat lekkers!

 

 

– Marlou
5/5

 Het Get Fit Minded traject

Dit traject biedt jou een lange termijn oplossing zodat je nooit meer “elke maandag opnieuw hoeft te beginnen”. In deze 3 maanden zet ik mezelf 100% in voor jou: we doen dit samen! In tegenstelling tot veel andere programma’s waar je in één keer de boel radicaal omgooit, gaan we stap voor stap te werk. Iedere week maak je een aanpassing in je leefstijl zodat je op een gemakkelijke, laagdrempelige manier nieuwe gewoontes eigen kunt maken. Na 3 maanden heb je een grote transformatie ondergaan, zonder dat dit voelde als ‘afzien’ of ‘volhouden’. Ik wil jou laten zien dat gezond leven een feestje kan zijn! Het hoeft niet moeilijk te zijn zolang je het op de juiste manier aanpakt. 

Hét programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een gezond leven in balans

Get Fit Minded traject 1 op 1
Veel persoonlijke begeleiding
3 maanden programma
1 intake gesprek
3 coachsessies
24/7 WhatsApp contact
Wekelijks check-in moment
Online academie
Wekelijkse videolessen
Get Fit Minded werkboek
Heel veel recepten
Wekelijkse workoutvideo
Blijvend toegang tot de Fit Minded community
Starten wanneer jij wilt
Oorspronkelijke waarde: €699
Tijdelijke actie:

3 termijnen van €167,-

Of eenmalig €487,-

Get Fit Minded groepstraject
Stel zelf een groep samen van 3 - 8 personen
Motiveer elkaar! Je doet dit samen met bijvoorbeeld je vriendinnen
3 maanden programma
Schriftelijke intake met feedback
4 groepscoachsessies
Groepspagina met gezamenlijke wekelijkse check-in
Online academie
Get Fit Minded werkboek
Wekelijkse videolessen
Heel veel recepten
Wekelijkse workoutvideo
Blijvend toegang tot de Fit Minded community
Startdatum in overleg
Oorspronkelijke waarde: €499
Tijdelijke actie:

4 termijnen van €99,-

Of eenmalig €387,-

Prijzen zijn per persoon

Samen kennismaken?

Plan een gratis en vrijblijvende adviescall met me in. In dit gesprek bespreken we vanuit jouw persoonlijke situatie zodat we er samen achter komen hoe ik je helpen. Zit er geen passend tijdstip voor je tussen? Mail of bel me voor een andere mogelijkheid!

Het Get Fit Minded traject!

“Een leefstijl is anders dan een dieet en heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter en energieker te voelen.”

Voordat ik met Malou in zee ging had ik weinig vertrouwen in afvallen en een gezonde leefstijl aanmeten. Ik had meerdere pogingen gedaan in het verleden maar nog niets gevonden wat ik vol kon houden of waar ook aandacht was voor een stukje mindset en mentale gezondheid in verhouding tot leefstijl. Nu voel ik me fit, heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen vaardigheden om mezelf te motiveren en ervaar de positieve effecten van sport. Ik kijk uit naar voedzame maaltijden en ben me bewust van de effecten van voeding op mijn energielevel alsook op mijn mentale gezondheid. Een leefstijl is anders dan een dieet en heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter en energieker te voelen.

 

 
– Lennie
5/5

Dit zijn de 12 modules:

 • Intakegespek waarin we o.a. realistische doelen stellen
 • Waarom jouw vorige pogingen tot leefstijlverandering geen blijvend resultaat opleverden
 • Hoe jouw brein je doel kan tegenwerken en hoe je dit kunt omzeilen
 • De invloed van voeding op jouw lichaam
 • Creëer een optimale ochtendroutine. 

 • De start van jouw dag is de basis voor de rest van jouw dag.

 • Ontvang lekkere en simpele ontbijtrecepten

 • Doorbreek de dieët-mindset

 • Denk niet meer in ‘alles-of-niets’

 • Creëer een positieve mindset!

 • Voorkom een middagdip met een voedzame lunch

 • Ontvang lekkere, makkelijke lunchrecepten

 • Bespaar tijd in de keuken met handige mealprep-tips

 • Ontvang simpele, lekkere recepten voor het hele gezin

 • Creëer een relaxte avondroutine voor een betere kwaliteit van je nachtrust

 • Wat zijn nou eigenlijk koolhydraten, vetten en eiwitten en wat doen ze met je lichaam?

 • Creëer een basis eetpatroon waar jij je goed bij voelt. Zo behoud je de balans!

 • Leer hoe je ook kunt genieten van een schaaltje chips, stukje chocolade e.d. zonder dat je de hele verpakking leeg wil eten.

 • Een concreet zes stappenplan over hoe je je portiegrootte onder controle kunt houden

 • Ken het belang van bewegen
 • Vind een manier van beweging die bij jou past
 • Het belang van ontspannen: hoe beïnvloed te weinig ontspanning jouw eetkeuzes?
 • Breng meer ontspanning in, in jouw (drukke) leven
 • Waar liggen jouw valkuilen? Herken ze en omzeil ze!
 • Zonder schuldgevoel genieten van feestjes, etentjes en andere sociale gelegenheden

 • Zelf bewuste keuzes maken in de supermarkt
 • Weet wat je eet: leer makkelijk etiketten lezen en begrijpen

 • Wat heb jij geleerd en bereikt? Waar ben je trots op?
 • Waar loop je nog tegenaan? Kun je nog ergens hulp bij gebruiken?

“Als je twijfelt zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen! Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt.”

5/5
”Zolang je niet voldoende aandacht aan jezelf besteed, kun je niet volledig jezelf zijn richting anderen. Voor mij betekende dit in relatie tot eten dat ik regelmatig snaaibuien kreeg en daar aan toe gaf. Door meer rust in mijn lijf te hebben, heb ik minder behoefte aan ‘comfortfood’. Ik heb geleerd dat ik ook van andere dingen kan genieten en heb een betere relatie met eten gekregen. Ik ben een echte Bourgondiër en die gezelligheid (ook op tafel) is er nog steeds, maar in andere mate. In de avond heb ik meer energie over waardoor ik ook gewoon een leuker mens ben en een fijnere moeder. Ik sport meer, ontspan meer en denk meer aan mezelf, zonder dat ik mijn gezin daarmee tekort doe. Gedurende de dag heb ik minder behoefte aan suikers, heb ik sowieso minder hongermomenten en maak ik betere keuzes. Ik ben trots op mezelf als ik van anderen hoor dat ik weer meer mezelf ben en dat ze zien dat ik gelukkiger ben dan een aantal maanden geleden. Ook het gevoel dat ik weer wat meer van de wereld aan kan, maakt mij een blij mens. Ik vind de manier waarop we in het Get Fit Minded programma hebben gewerkt, heel fijn. Elke week een ander onderwerp, goede variatie in onderwerpen en ook workouts die echt wat met je doen. Als je twijfelt zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen! Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt.”
– Jolijn

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Nee hoor! Alleen als jij dat graag wil. Tijdens het programma gaan we samen opzoek naar een manier van bewegen die bij jou past. Dat kan de sportschool zijn, maar dat kan ook dagelijks een rondje wandelen zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat we samen zoeken naar een manier van bewegen die jij leuk vindt.

Beide trajecten gaan op dezelfde wijze, het grootste verschil zit ‘m in de manier van coaching. Kies je voor 1-1 dan zullen de vier coachsessies natuurlijk met mij alleen zijn. Ook krijg je mijn WhatsApp en daardoor heb je een direct lijntje met mij waarbij je al je vragen kunt stellen en waar we wekelijks samen op een vast moment checken hoe het gaat. Kies je voor het groepstraject dan zijn de vier coachsessies in groepsverband. Je leert van elkaar tijdens de sessies, we hebben een groepspagina waar je tussendoor je vragen kunt stellen en waar we gezamenlijk elke week checken hoe het met iedereen gaat. 

Gelukkig hoeft een gezonde leefstijl niet veel tijd te kosten. Als dat wel zo zou zijn zou het namelijk ook niet makkelijk ‘vol te houden’ zijn. De tijdinvestering van het programma zelf, dus het lezen en luisteren en onze afspraken zullen maximaal 1 a 2 uurtjes per week tijd kosten. Het praktische gedeelte, dus het daadwerkelijk aan de slag gaan is iets wat je tussen je dagelijkse bezigheden door doet. Jouw nieuwe leefstijl zal zo praktisch mogelijk worden en passen bij jouw dagelijkse bezigheden.

 

Ja, dat kan zeker! Je kunt bij het 1-1 traject zelf kiezen of je tijdens de coachsessies bij mij op locatie wilt komen, of dat je deze online via Google Meet wilt doen. De coachsessies van het groepstraject zijn altijd online.

Zeker weten! Je gaat namelijk een fijne balans vinden tussen gezond eten en genieten van iets lekkers. De recepten die je krijgt tijdens het traject bevatten ‘normale’ ingrediënten zodat je hele huishouden mee kan eten. 

Waar het vaak mis gaat is dat je ineens je hele patroon omgooien: gezond gaat eten, veel gaat sporten, streng zijn voor jezelf etc. Ons brein houdt van regelmaat. Wanneer je dus in één keer de hele boel omgooit maak je het jezelf heel moeilijk. Je krijgt steeds meer trek in alles wat niet in jouw ‘eetplan’ past… Hoeveel discipline je ook hebt, er komt altijd een punt dat je hieraan toegeeft. Dan denk je ‘Laat maar, nu is het toch al verpest’ en val je terug in oude gewoontes. Daarom is ‘Get Fit Minded’ erop gemaakt om dit proces in je brein te omzeilen omdat we in hele kleine stapjes te werk gaan. Daarbij kijken we niet alleen naar voeding, maar naar het totaal plaatje: voeding, beweging, mindset en ontspanning.

De investering van het 1-1 traject is eenmalig €487 OF 3 termijnen van €167.

De investering van het groepstraject is eenmalig €387 OF 4 termijnen van €99.

Zeker weten! Het 1-1 traject kun je in 3 maandtermijnen van €167 betalen. Het groepstraject kun je in 4 maandtermijnen van €99 betalen. Natuurlijk denk ik graag met je mee wanneer je in meer termijnen dan gebruikelijk wilt betalen.