Hèt unieke programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een gezonde, bewuste en energieke leefstijl!

Get Fit Minded

Hèt unieke programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een gezonde, bewuste en energieke leefstijl!

Get Fit Minded

Vrouwen die dit keer willen gaan voor blijvend resultaat: opgelet!

Denk jij dat je te weinig discipline hebt? 

Dan heb je het mis!

Discipline is niet hetgeen wat jou gaat helpen om jouw leefstijl te veranderen en om echt blijvend resultaat te gaan halen. Toch zie ik vaak dat vrouwen denken dat dit de reden is waarom het steeds misgaat. Hierdoor kom je in een soort cirkeltje: je gaat van discipline en streng zijn, naar ‘laat maar’ en loslaten. Het aanleren van nieuwe gewoontes gaat jou wel helpen.

Niet alleen op het gebied van voeding maar ook door regelmatig te ontspannen, met een positieve mindset en met een manier van bewegen die jij leuk vindt. Mijn missie is dat jij jezelf weer terug vindt! Dat je gelukkig bent met jezelf, energie hebt en lekker in je vel zit. Geloof mij, het is mogelijk om een gezonde balans te creëren die bij jou past. Dat kan iedereen, ook jij!

Get Fit Minded

 

Gaat jou je energie, zelfvertrouwen en geluk teruggeven. Deze unieke methode is erop gericht om een blijvend gezonde leefstijl te creëren waarbij een etentje, drankje of chocolaatje echt nog wel moet kunnen. Jij gaat leren hoe je hierin een gezonde balans kunt vinden. Dit doen we in kleine stappen. Door jouw nieuwe leefstijl langzaam op te bouwen zul je merken dat het je weinig discipline kost. 

Get fit minded: het programma

Het programma bestaat uit 12 modules

 • Intakegespek waarin we o.a. realistische doelen stellen
 • Waarom jouw vorige pogingen tot leefstijlverandering geen blijvend resultaat opleverden
 • Hoe jouw brein je doel kan tegenwerken en hoe je dit kunt omzeilen
 • De invloed van voeding op jouw lichaam
 • Creëer een optimale ochtendroutine. 

 • De start van jouw dag is de basis voor de rest van jouw dag.

 • Ontvang lekkere en simpele ontbijtrecepten

 • Doorbreek de dieët-mindset

 • Denk niet meer in ‘alles-of-niets’

 • Creëer een positieve mindset!

 • Voorkom een middagdip met een voedzame lunch

 • Ontvang lekkere, makkelijke lunchrecepten

 • Bespaar tijd in de keuken met handige mealprep-tips

 • Ontvang simpele, lekkere recepten voor het hele gezin

 • Creëer een relaxte avondroutine voor een betere kwaliteit van je nachtrust

 • Wat zijn nou eigenlijk koolhydraten, vetten en eiwitten en wat doen ze met je lichaam?

 • Creëer een eetpatroon die in jouw leven past

 • Intermittent fasting: wat is het en past het bij jou?

 • Ontdek de vele voordelen van vasten

 • Ken het belang van bewegen
 • Vind een manier van beweging die bij jou past
 • Het belang van ontspannen: hoe beïnvloed te weinig ontspanning jouw eetkeuzes?
 • Breng meer ontspanning in, in jouw (drukke) leven
 • Waar liggen jouw valkuilen? Herken ze en omzeil ze!
 • Zonder schuldgevoel genieten van feestjes, etentjes en andere sociale gelegenheden

 • Zelf bewuste keuzes maken in de supermarkt
 • Weet wat je eet: leer makkelijk etiketten lezen en begrijpen

 • Wat heb jij geleerd en bereikt? Waar ben je trots op?
 • Waar loop je nog tegenaan? Kun je nog ergens hulp bij gebruiken?

Hét programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een bewuste, energieke en gezonde leefstijl

Get Fit Minded Programma

3 maanden programma
Wekelijks videolessen
Online academie
Get Fit Minded groepschat
1 intake gesprek
3 coachingsgesprekken
Wekelijkse workoutvideo
Heel veel recepten
Whatsapp contact: voor een extra stok achter de deur

€697,-

*Of in 3 termijnen van 249

Spannend om zoveel te investeren?

Ik garandeer je dat je geen spijt zult krijgen van je deelname. Daarom bied ik jou aan om de eerste 3 modules te proberen voor €178,-. Tevreden? Dan kun je direct door met de rest van het programma tegen betaling van het restbedrag (€519,-)

Voordat ik aan Get Fit Minded begon was ik moe, futloos, had ik geen energie en at ik erg ongezond. Ik kon de hele dag door wel eten. En… vooral ongezonde dingen. De afgelopen 3 maanden zijn me, in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, heel makkelijk afgegaan. Ik heb niet het idee gehad dat ik lijn, maar juist dat ik goed voor mezelf zorg waardoor ik onder andere ook afval. Ik heb erg veel energie. Ik plof ‘s avonds niet meer uitgeblust op de bank, maar ga nog wat doen in het huishouden, wandelen of neem even tijd voor mezelf. Aan het begin keek ik best wel tegen het programma op omdat ik bang was het niet vol te kunnen houden of dat ik niet meer vrolijk zou zijn als ik niets lekkers’ meer eet. Het tegendeel is waar!

 

– Marlou

Voordat ik met Malou in zee ging had ik weinig vertrouwen in afvallen en een gezonde leefstijl aanmeten. Ik had meerdere pogingen gedaan in het verleden maar nog niets gevonden wat ik vol kon houden of waar ook aandacht was voor een stukje mindset en mentale gezondheid in verhouding tot leefstijl. Nu voel ik me fit, heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen vaardigheden om mezelf te motiveren en ervaar de positieve effecten van sport. Ik kijk uit naar voedzame maaltijden en ben me bewust van de effecten van voeding op mijn energielevel alsook op mijn mentale gezondheid. Een leefstijl is anders dan een dieet en heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter en energieker te voelen.

 
– Lennie

Zou je dit graag willen?

Vind jouw gezonde balans op het gebied van voeding, beweging, mindset en ontspanning

Kennismaken?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. We bespreken dan vanuit jouw persoonlijke situatie: waar loop jij tegenaan en wat heb jij nodig? Ook geef ik je wat tips om dichter bij jouw doel te komen. Zit er geen datum voor je tussen? Mail me voor een andere mogelijkheid!

”Zolang je niet voldoende aandacht aan jezelf besteed, kun je niet volledig jezelf zijn richting anderen. Voor mij betekende dit in relatie tot eten dat ik regelmatig snaaibuien kreeg en daar aan toe gaf. Door meer rust in mijn lijf te hebben, heb ik minder behoefte aan ‘comfortfood’. Ik heb geleerd dat ik ook van andere dingen kan genieten en heb een betere relatie met eten gekregen. Ik ben een echte Bourgondiër en die gezelligheid (ook op tafel) is er nog steeds, maar in andere mate. In de avond heb ik meer energie over waardoor ik ook gewoon een leuker mens ben en een fijnere moeder. Ik sport meer, ontspan meer en denk meer aan mezelf, zonder dat ik mijn gezin daarmee tekort doe. Gedurende de dag heb ik minder behoefte aan suikers, heb ik sowieso minder hongermomenten en maak ik betere keuzes. Ik ben trots op mezelf als ik van anderen hoor dat ik weer meer mezelf ben en dat ze zien dat ik gelukkiger ben dan een aantal maanden geleden. Ook het gevoel dat ik weer wat meer van de wereld aan kan, maakt mij een blij mens. Ik vind de manier waarop we in het Get Fit Minded programma hebben gewerkt, heel fijn. Elke week een ander onderwerp, goede variatie in onderwerpen en ook workouts die echt wat met je doen. Als je twijfelt zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen! Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt.”

 
– Jolijn

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Dit programma is geen quick fix. Door alleen te lezen en luisteren zal er natuurlijk niks veranderen. Wanneer je echt met de tips en opdrachten aan de slag gaat, gaat ervaren en herhalen zul jij nieuwe goede gewoontes gaan creëren. Daarom is het programma ook opgebouwd uit kleine stapjes. Dit maakt het een stuk makkelijker om jouw oude gewoontes ook echt te gaan veranderen. Kleine stappen zorgen voor groot en blijvend resultaat en dat is de sleutel tot succes. Ik ga jou helpen om dit keer wel je doel te bereiken!

Gelukkig hoeft een gezonde leefstijl niet veel tijd te kosten. Als dat wel zo zou zijn zou het namelijk ook niet makkelijk ‘vol te houden’ zijn. De tijdinvestering van het programma zelf, dus het lezen en luisteren en onze afspraken zullen maximaal 1 a 2 uurtjes per week tijd kosten. Het praktische gedeelte, dus het daadwerkelijk aan de slag gaan is iets wat je tussen je dagelijkse bezigheden door doet. Jouw nieuwe leefstijl zal zo praktisch mogelijk worden en passen bij jouw dagelijkse bezigheden.

 

‘Get Fit Minded’ is een lange termijn investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt. Dit programma is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een sportschool abonnement of een paar consulten bij een diëtist. Bij dit programma leer jij tips en tools waar je de rest van je leven iets aan hebt zodat jij een blijvend gezonde en energieke leefstijl creëert. 

Waar het vaak mis gaat is dat we heel streng zijn voor onszelf, of ineens ons hele patroon omgooien en gezond gaan eten, veel gaan sporten etc. Ons lichaam houd van regelmaat. Wanneer je dus in 1 keer de hele boel omgooit maak je het jezelf heel moeilijk. Je krijgt steeds meer trek in alles wat niet in jouw ‘eetplan’ past.  Wanneer je dat doet zullen er na een tijdje allerlei alarmbellen afgaan in jouw Hoeveel discipline je ook hebt, er komt altijd een punt dat je hieraan toegeeft. Daarom is ‘Get Fit Minded’ erop gemaakt om dit proces in je lichaam te omzeilen omdat we in hele kleine stapjes te werk gaan. Daarbij kijken we niet alleen naar voeding, maar naar het totaal plaatje. Dus voeding, beweging, mindset en ontspanning.