Herkende jij jezelf tijdens de masterclass in

“constant terugvallen in oude gewoontes en ongecontroleerd snacken?”

 

Kriebelt het nu om daar voor eens en altijd mee af te rekenen?

Een gezond leven met grip op je snackgedrag is voor jou ook écht mogelijk!

Herkende jij jezelf tijdens de masterclass in

constant terugvallen in oude gewoontes en ongecontroleerd snacken?

 

Kriebelt het nu daar voor eens en altijd mee af te rekenen?

Een gezond leven met grip op je snackgedrag is voor jou ook écht mogelijk

Jij was niet voor niks aanwezig bij mijn masterclass… Jij bent toe aan échte verandering! Herken jij jezelf in één of meerdere punten?

Gezond leven én grip hebben op je snackgedrag, ik geloof dat elke vrouw dit kan bereiken.

Ik zie veel vrouwen die zich slechts richten op hetgeen wat ze willen veranderen in plaats van op de oorzaak: symptoombestrijding dus. Ze blijven maar opzoek gaan naar nieuwe manieren om kilo’s te verliezen, nemen zich constant voor om te stoppen met snoepen, kopen honderden gezonde kookboeken etc. Dit gaat je uiteindelijk niet verder helpen naar blijvende verandering.

Je gewoontes definitief veranderen kan heel simpel zijn, maar wél als je het op de juiste manier aanpakt: aan de slag gaan met de oorzaak van hetgeen waar je tegenaan loopt en daarna verandering gaan inbrengen in kleine stapjes. In de afgelopen jaren heb ik hierover enorm veel kennis opgedaan: door het volgen van studies in o.a. voeding en gedragsverandering, door het coachen van tientallen vrouwen, maar ook door eigen ervaring heb. Al mijn kennis heb ik voor jou gebundeld in het Get Fit Minded traject. Deze methode geeft jou de juiste stappen op het goede moment, een enorme stok achter de deur én veel persoonlijke begeleiding. Ik ben er helemaal klaar voor om met jou aan de slag te gaan! Samen gaan we voor échte verandering, zonder terugval in oude gewoontes. Een transformatie waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.

Start direct met het Get Fit Minded traject

Ik doe mee en betaal in één keer
Ik doe mee en betaal in 3 termijnen

Hét programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een gezond leven in balans

Get Fit Minded Programma

3 maanden programma
1 intake gesprek (90 min)
3 coachsessies (á 60 min)
24/7 de mogelijkheid om om al je vragen te stellen
Wekelijkse check-in (contactmoment)
Online academie met bijbehorend werkboek
Wekelijks videolessen
Wekelijkse workoutvideo
Heel veel recepten
Blijvend toegang tot de Fit Minded community

€233,- per maand

gedurende 3 maanden

 

Of eenmalig €677

Voordat ik aan Get Fit Minded begon was ik moe, futloos, had ik geen energie en at ik erg ongezond. Ik kon de hele dag door wel eten. En… vooral ongezonde dingen. De afgelopen 3 maanden zijn me, in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, heel makkelijk afgegaan. Ik heb niet het idee gehad dat ik lijn, maar juist dat ik goed voor mezelf zorg waardoor ik onder andere ook afval. Ik heb erg veel energie. Ik plof ‘s avonds niet meer uitgeblust op de bank, maar ga nog wat doen in het huishouden, wandelen of neem even tijd voor mezelf. Aan het begin keek ik best wel tegen het programma op omdat ik bang was het niet vol te kunnen houden of dat ik niet meer vrolijk zou zijn als ik niets lekkers’ meer eet. Het tegendeel is waar!

 

– Marlou

Voordat ik met Malou in zee ging had ik weinig vertrouwen in afvallen en een gezonde leefstijl aanmeten. Ik had meerdere pogingen gedaan in het verleden maar nog niets gevonden wat ik vol kon houden of waar ook aandacht was voor een stukje mindset en mentale gezondheid in verhouding tot leefstijl. Nu voel ik me fit, heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen vaardigheden om mezelf te motiveren en ervaar de positieve effecten van sport. Ik kijk uit naar voedzame maaltijden en ben me bewust van de effecten van voeding op mijn energielevel alsook op mijn mentale gezondheid. Een leefstijl is anders dan een dieet en heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter en energieker te voelen.

 
– Lennie

Zou je dit graag willen?

Creëer gezonde gewoontes die jij moeiteloos toepast zodat jij jezelf elke dag fit, energiek en lekker in je vel voelt!

Liever eerst even bellen?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. In dit gesprek bespreken we vanuit jouw persoonlijke situatie zodat we er samen achter komen of ik jou kan helpen. Zit er geen passend tijdstip voor je tussen? Mail, app of bel me voor een andere mogelijkheid!

Start direct met het Get Fit Minded traject

”Zolang je niet voldoende aandacht aan jezelf besteed, kun je niet volledig jezelf zijn richting anderen. Voor mij betekende dit in relatie tot eten dat ik regelmatig snaaibuien kreeg en daar aan toe gaf. Door meer rust in mijn lijf te hebben, heb ik minder behoefte aan ‘comfortfood’. Ik heb geleerd dat ik ook van andere dingen kan genieten en heb een betere relatie met eten gekregen. Ik ben een echte Bourgondiër en die gezelligheid (ook op tafel) is er nog steeds, maar in andere mate. In de avond heb ik meer energie over waardoor ik ook gewoon een leuker mens ben en een fijnere moeder. Ik sport meer, ontspan meer en denk meer aan mezelf, zonder dat ik mijn gezin daarmee tekort doe. Gedurende de dag heb ik minder behoefte aan suikers, heb ik sowieso minder hongermomenten en maak ik betere keuzes. Ik ben trots op mezelf als ik van anderen hoor dat ik weer meer mezelf ben en dat ze zien dat ik gelukkiger ben dan een aantal maanden geleden. Ook het gevoel dat ik weer wat meer van de wereld aan kan, maakt mij een blij mens. Ik vind de manier waarop we in het Get Fit Minded programma hebben gewerkt, heel fijn. Elke week een ander onderwerp, goede variatie in onderwerpen en ook workouts die echt wat met je doen. Als je twijfelt zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen! Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt.”
– Jolijn

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Nee hoor! Alleen als jij dat graag wil. Tijdens het programma gaan we samen opzoek naar een manier van bewegen die bij jou past. Dat kan de sportschool zijn, maar dat kan ook dagelijks een rondje wandelen zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat we samen zoeken naar een manier van bewegen die jij leuk vindt.

Gelukkig hoeft een gezonde leefstijl niet veel tijd te kosten. Als dat wel zo zou zijn zou het namelijk ook niet makkelijk ‘vol te houden’ zijn. De tijdinvestering van het programma zelf, dus het lezen en luisteren en onze afspraken zullen maximaal 1 a 2 uurtjes per week tijd kosten. Het praktische gedeelte, dus het daadwerkelijk aan de slag gaan is iets wat je tussen je dagelijkse bezigheden door doet. Jouw nieuwe leefstijl zal zo praktisch mogelijk worden en passen bij jouw dagelijkse bezigheden.

 

Zeker weten! Je gaat namelijk een fijne balans vinden tussen gezond eten en genieten van iets lekkers. De recepten die je krijgt tijdens het traject bevatten ‘normale’ ingrediënten zodat je hele huishouden mee kan eten. 

Waar het vaak mis gaat is dat je ineens je hele patroon omgooien: gezond gaat eten, veel gaat sporten, streng zijn voor jezelf etc. Ons brein houdt van regelmaat. Wanneer je dus in één keer de hele boel omgooit maak je het jezelf heel moeilijk. Je krijgt steeds meer trek in alles wat niet in jouw ‘eetplan’ past… Hoeveel discipline je ook hebt, er komt altijd een punt dat je hieraan toegeeft. Dan denk je ‘Laat maar, nu is het toch al verpest’ en val je terug in oude gewoontes. Daarom is ‘Get Fit Minded’ erop gemaakt om dit proces in je brein te omzeilen omdat we in hele kleine stapjes te werk gaan. Daarbij kijken we niet alleen naar voeding, maar naar het totaal plaatje: voeding, beweging, mindset en ontspanning.