Geen dieet, maar een gemakkelijk gezond leven wat écht bij jou past!

Get Fit Minded

Groepstraject

een gezond leven in balans & afvallen zonder dieet

Get Fit Minded

Vrouwen die dit keer willen gaan voor blijvend resultaat: opgelet! Herken jij jezelf hierin?

Denk jij dat je te weinig discipline hebt? 

Dan heb je het mis!

Discipline is niet hetgeen wat jou gaat helpen om jouw leefstijl te veranderen en om echt blijvend resultaat te gaan halen. Toch zie ik vaak dat vrouwen denken dat dit de reden is waarom het steeds misgaat. Hierdoor kom je in een soort cirkeltje: je gaat van ‘gemotiveerd’ en ‘lekker in de flow’, naar ‘laat maar’ en het loslaten van je gezonde gewoontes. Hierdoor lijkt het alsof je te weinig discipline hebt en dit doet jouw zelfbeeld en eigenwaarde niet ten goede. 

Het ligt niet aan jouw discipline dat je het niet kunt volhouden, maar aan de manier hoe je dit aanpakt. Focus leggen op mindset en het creëren van gezonde gewoontes waar je blij van wordt gaat jou wél verder helpen op de lange termijn. Geloof mij, het is mogelijk om een gezonde balans te creëren die bij jou past. Dat kan iedereen, ook jij! Dit hoeft absoluut niet op een manier die voelt als ‘volhouden’ of ‘afzien’ maar kan op een positieve en leuke wijze!

Get Fit Minded

Dit programma biedt jou een lange termijn oplossing. We gaan in kleine stappen jou leefstijl veranderen op gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset. We werken van binnen naar buiten, waarbij mindset dus écht een hele belangrijke rol heeft. Jij gaat jouw eigen gezonde balans creëren. Dit wil zeggen dat genieten van een hapje en drankje nog steeds kan! Dit alles doen we op een leuke manier! Niet afzien, geen discipline, niet streng zijn voor jezelf. De 3 maanden zullen een feestje zijn waarin je heel veel gaat leren en jij jezelf flink ontwikkelt op gebied van voeding, beweging, mindset en ontspanning.

Get fit minded: het programma

Het programma bestaat uit 12 modules

 • Intakegespek waarin we o.a. realistische doelen stellen
 • Waarom jouw vorige pogingen tot leefstijlverandering geen blijvend resultaat opleverden
 • Hoe jouw brein je doel kan tegenwerken en hoe je dit kunt omzeilen
 • De invloed van voeding op jouw lichaam
 • Creëer een optimale ochtendroutine. 

 • De start van jouw dag is de basis voor de rest van jouw dag.

 • Ontvang lekkere en simpele ontbijtrecepten

 • Doorbreek de dieët-mindset

 • Denk niet meer in ‘alles-of-niets’

 • Creëer een positieve mindset!

 • Voorkom een middagdip met een voedzame lunch

 • Ontvang lekkere, makkelijke lunchrecepten

 • Bespaar tijd in de keuken met handige mealprep-tips

 • Ontvang simpele, lekkere recepten voor het hele gezin

 • Creëer een relaxte avondroutine voor een betere kwaliteit van je nachtrust

 • Wat zijn nou eigenlijk koolhydraten, vetten en eiwitten en wat doen ze met je lichaam?

 • Creëer een basis eetpatroon waar jij je goed bij voelt. Zo behoud je de balans!

 • Leer hoe je ook kunt genieten van een schaaltje chips, stukje chocolade e.d. zonder dat je de hele verpakking leeg wil eten.

 • Een concreet zes stappenplan over hoe je je portiegrootte onder controle kunt houden

 • Ken het belang van bewegen
 • Vind een manier van beweging die bij jou past
 • Het belang van ontspannen: hoe beïnvloed te weinig ontspanning jouw eetkeuzes?
 • Breng meer ontspanning in, in jouw (drukke) leven
 • Waar liggen jouw valkuilen? Herken ze en omzeil ze!
 • Zonder schuldgevoel genieten van feestjes, etentjes en andere sociale gelegenheden

 • Zelf bewuste keuzes maken in de supermarkt
 • Weet wat je eet: leer makkelijk etiketten lezen en begrijpen

 • Wat heb jij geleerd en bereikt? Waar ben je trots op?
 • Waar loop je nog tegenaan? Kun je nog ergens hulp bij gebruiken?

Hét programma voor vrouwen om een definitieve omslag te maken naar een gezond leven in balans

Get Fit Minded Programma

3 maanden programma
Wekelijks videolessen
Online academie
Schriftelijke intake
4 groepscoachsessies
Groepspagina met wekelijkse check-in
Heel veel recepten
Wekelijkse workoutvideo
Blijvend toegang tot de Fit Minded community
*Alle coachsessies en gesprekken kunnen online of hier op locatie

Get Fit Minded Programma

3 maanden programma
Wekelijks videolessen
Online academie
Schriftelijke intake
4 groepscoachsessies
Groepspagina met wekelijkse check-in
Heel veel recepten
Wekelijkse workoutvideo
Blijvend toegang tot de Fit Minded community
*Alle coachsessies en gesprekken kunnen online of hier op locatie

4 termijnen van €99,-

Of eenmalig 377,-

Get Fit Minded traject 1 op 1
3 maanden programma
Wekelijkse videolessen
1 intake gesprek
3 coachsessies
Online academie
Get Fit Minded werkboek
Heel veel recepten

Voordat ik aan Get Fit Minded begon was ik moe, futloos, had ik geen energie en at ik erg ongezond. Ik kon de hele dag door wel eten. En… vooral ongezonde dingen. De afgelopen 3 maanden zijn me, in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, heel makkelijk afgegaan. Ik heb niet het idee gehad dat ik lijn, maar juist dat ik goed voor mezelf zorg waardoor ik onder andere ook afval. Ik heb erg veel energie. Ik plof ‘s avonds niet meer uitgeblust op de bank, maar ga nog wat doen in het huishouden, wandelen of neem even tijd voor mezelf. Aan het begin keek ik best wel tegen het programma op omdat ik bang was het niet vol te kunnen houden of dat ik niet meer vrolijk zou zijn als ik niets lekkers’ meer eet. Het tegendeel is waar!

 

– Marlou

Voordat ik met Malou in zee ging had ik weinig vertrouwen in afvallen en een gezonde leefstijl aanmeten. Ik had meerdere pogingen gedaan in het verleden maar nog niets gevonden wat ik vol kon houden of waar ook aandacht was voor een stukje mindset en mentale gezondheid in verhouding tot leefstijl. Nu voel ik me fit, heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen vaardigheden om mezelf te motiveren en ervaar de positieve effecten van sport. Ik kijk uit naar voedzame maaltijden en ben me bewust van de effecten van voeding op mijn energielevel alsook op mijn mentale gezondheid. Een leefstijl is anders dan een dieet en heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter en energieker te voelen.

 
– Lennie

Zou je dit graag willen?

Vind jouw gezonde balans op het gebied van voeding, beweging, mindset en ontspanning

Kennismaken?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. In dit gesprek bespreken we vanuit jouw persoonlijke situatie zodat we er samen achter komen of ik jou kan helpen. Zit er geen passend tijdstip voor je tussen? Mail of bel me voor een andere mogelijkheid!

”Zolang je niet voldoende aandacht aan jezelf besteed, kun je niet volledig jezelf zijn richting anderen. Voor mij betekende dit in relatie tot eten dat ik regelmatig snaaibuien kreeg en daar aan toe gaf. Door meer rust in mijn lijf te hebben, heb ik minder behoefte aan ‘comfortfood’. Ik heb geleerd dat ik ook van andere dingen kan genieten en heb een betere relatie met eten gekregen. Ik ben een echte Bourgondiër en die gezelligheid (ook op tafel) is er nog steeds, maar in andere mate. In de avond heb ik meer energie over waardoor ik ook gewoon een leuker mens ben en een fijnere moeder. Ik sport meer, ontspan meer en denk meer aan mezelf, zonder dat ik mijn gezin daarmee tekort doe. Gedurende de dag heb ik minder behoefte aan suikers, heb ik sowieso minder hongermomenten en maak ik betere keuzes. Ik ben trots op mezelf als ik van anderen hoor dat ik weer meer mezelf ben en dat ze zien dat ik gelukkiger ben dan een aantal maanden geleden. Ook het gevoel dat ik weer wat meer van de wereld aan kan, maakt mij een blij mens. Ik vind de manier waarop we in het Get Fit Minded programma hebben gewerkt, heel fijn. Elke week een ander onderwerp, goede variatie in onderwerpen en ook workouts die echt wat met je doen. Als je twijfelt zou ik zeggen: doe het. Je zult er geen spijt van krijgen! Malou kan er écht voor zorgen dat je mentaal en fysiek in balans komt.”

 
– Jolijn

Twijfel je nog?

Veelgestelde vragen

Nee hoor! Alleen als jij dat graag wil. Tijdens het programma gaan we samen opzoek naar een manier van bewegen die bij jou past. Dat kan de sportschool zijn, maar dat kan ook dagelijks een rondje wandelen zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat we samen zoeken naar een manier van bewegen die jij leuk vindt.

Gelukkig hoeft een gezonde leefstijl niet veel tijd te kosten. Als dat wel zo zou zijn zou het namelijk ook niet makkelijk ‘vol te houden’ zijn. De tijdinvestering van het programma zelf, dus het lezen en luisteren en onze afspraken zullen maximaal 1 a 2 uurtjes per week tijd kosten. Het praktische gedeelte, dus het daadwerkelijk aan de slag gaan is iets wat je tussen je dagelijkse bezigheden door doet. Jouw nieuwe leefstijl zal zo praktisch mogelijk worden en passen bij jouw dagelijkse bezigheden.

 

Zeker weten! Je gaat namelijk een fijne balans vinden tussen gezond eten en genieten van iets lekkers. De recepten die je krijgt tijdens het traject bevatten ‘normale’ ingrediënten zodat je hele huishouden mee kan eten. 

Waar het vaak mis gaat is dat je ineens je hele patroon omgooien: gezond gaat eten, veel gaat sporten, streng zijn voor jezelf etc. Ons brein houdt van regelmaat. Wanneer je dus in één keer de hele boel omgooit maak je het jezelf heel moeilijk. Je krijgt steeds meer trek in alles wat niet in jouw ‘eetplan’ past… Hoeveel discipline je ook hebt, er komt altijd een punt dat je hieraan toegeeft. Dan denk je ‘Laat maar, nu is het toch al verpest’ en val je terug in oude gewoontes. Daarom is ‘Get Fit Minded’ erop gemaakt om dit proces in je brein te omzeilen omdat we in hele kleine stapjes te werk gaan. Daarbij kijken we niet alleen naar voeding, maar naar het totaal plaatje: voeding, beweging, mindset en ontspanning.