Energie Boost programma

Inleiding

Lieve jij,

Wat goed dat je wilt investeren in je energie en gezondheid! Deze cursus gaat jou helpen om écht stappen te zetten en jouw energielevel een boost te geven. Ik heb voor jou een aantal tips vooraf om te zorgen dat je een optimaal resultaat gaat bereiken.


Praktische info

Elke module bestaat uit verschillende tabbladen. Het kan zijn dat deze op je telefoon niet optimaal worden weergegeven. Dat zou zonde zijn want dan mis je een hoop belangrijke informatie! Ik raad je daarom aan om de modules op een laptop, computer of tablet te bekijken.


Ga écht aan de slag

Met alleen lezen en luisteren gaat er natuurlijk niks veranderen. Ga met de tips aan de slag, probeer uit, ervaar en herhaal, ook als je denkt dat iets misschien niet bij je past. Geef het een kans, sta open voor nieuwe dingen! Alleen zo kun je nieuwe gewoontes creëren!


Doe het in kleine stapjes

Ga niet in één keer alle modules doorlopen. Je kunt namelijk niet van de ene op de andere dag de boel omgooien en het helemaal anders gaan doen. Wacht steeds minimaal één week voordat je aan een nieuwe module begint. Zo heb je de tijd om te wennen aan je nieuwe gewoontes.


Maak notities

Schaf een notitieboek aan en schrijf alle tips die voor jou relevant zijn op. Schrijf op waar je precies aan wilt werken en wat je doel is voor die week. Door op te schrijven wat je wilt gaan doen is de kans nóg groter dat je het ook daadwerkelijk gaat doen.


Ben mild voor jezelf

Soms gaat het misschien even niet zoals je had gehoopt, dat is oke! Het kan nooit alleen maar goed gaan. Ben mild voor jezelf. Denk niet: “nu is het toch al verpest, ik begin maandag wel weer’’. Maar weet dat je elk moment, elke minuut, door kunt gaan met jouw bewuste leefstijl. Jij beslist welke keuzes je maakt en wanneer!


Wees geen perfectionist

Het veranderen van je gewoontes kan heel leuk zijn! Maar zodra het voelt als een ‘moetje’ (dus: ik moet gezond eten, of ik moet sporten) is het helemaal niet leuk. Laat de regels los, en luister naar je hart. Kijk wat haalbaar is en wat goed voelt. Het hoeft niet perfect! Streef niet naar 100% want 80% is ook goed. Zo blijf je ruimte houden om te leren en te groeien.


Ik wens je heel veel plezier en succes met het volgen van deze cursus! Bij vragen mag je altijd contact met me opnemen door me een e-mail te sturen. Ik help je heel graag.


Liefs, Malou